En dan kan het zijn dat u behoort tot de categorie vakantiegangers die een rustig vakantieadres zoeken zonder kinderen. Met name in de schoolvakanties is zon adres soms lastig te vinden. Gelukkig zijn er ook Parels die ruimschoots aan deze vraag tegemoet komen en een accommodatie bieden waar het mogelijk is om in alle rust vakantie te vieren, te ontspannen en desgewenst in het gezelschap van andere gasten interessante gesprekken te voeren aan tafel.

U kunt een keuze maken uit onderstaande mogelijkheden.

Domaine la Libaudié


De doelstelling van la Libaudié is om voor kleine gezelschappen een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Hier kunt u ontstressen, genieten van de stilte en de natuur. In alle rust afkoelen in het zwembad of onder het genot van een drankje in een hangmat genieten van een boek en samen dineren met de andere gasten. Daarom beperken we de capaciteit tot 2 personen per accommodatie. Ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie, ook in het hoogseizoen,  even geen peuters om zich heen willen.

www.libaudie.com

La Frayssinette

Vanwege de aard van onze activiteiten, de indeling van de accommodaties, de sfeer op het terras en het stille genieten bij de rivier, kiezen wij ervoor om op Frayssinette geen kinderen te ontvangen.
Terwijl we volwassenen juist willen inspireren tot creatief en speels zijn, zoals kleine bouwwerkjes creëren bij de rivier, mooie detail foto's maken, een rivierwandeling ondernemen, dromen, schrijven, experimenteren met kleuren en 's avonds spelletjes doen of film kijken. Maar vooral vrij zijn, genieten en niks hoeven.
Open maart, april, mei, juni, september en oktober. beperkt in juli en aug.

www.natuurhuisje-frankrijk.nl/


Moulin de Liort

In de maanden mei, juni en september is het meestal prachtig weer en heerlijk rustig bij ons. We hebben dan hoofdzakelijk stellen zonder kinderen. Als u van rust, natuur en cultuurschoon houdt bent u bij ons aan het goede adres.

www.campingliort.com

La Bouysse


La Bouysse is een fijne plek om op verhaal te komen, vakantie te vieren, een boek te schrijven, na te denken, te wandelen, creatief aan de slag te gaan enz. Ook als je alleen op vakantie wilt en een plek zoekt om er tussen uit te zijn, is de Bouysse een goeie keus. Er is de mogelijkheid om je terug te trekken én anderen te ontmoeten. Een verblijf is geheel verzorgd (ontbijt, lunch of picknick en diner) Een goedgevulde boekenkast, open haardvuur voor een regenachtige dag, de rivier voor een frisse duik, een atelier waar je je creatief kunt uitleven, vormen samen de ingrediënten om echt tot rust te komen. Zoek je bovengenoemde rust, reserveer dan niet in de drie creatieve zomerweken voor ouders en kinderen van 22 juli tot 11 aug. Op dat moment bruist la Bouysse!

www.la-bouysse.com


Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.