9 Nederlandse ondernemers van kleinschalige vakantieaccommodaties in de Aveyron hebben de handen ineen geslagen om in plaats van elkaar te beconcurreren, samen te werken. Ieder heeft op eigen creatieve wijze een paradijsje gecreëerd en een uniek vakantieconcept tot stand gebracht.

Door de ideeën van elkaar te combineren en door samen te werken zijn ze als groep in staat om een breed palet van mogelijkheden aan te bieden. Het moet toch wel gek lopen willen deze 9 parels, geen invulling kunnen geven aan uw vakantiewensen !

Wilt u tijdens uw vakantie wandelen, fietsen, vissen, zwemmen, luieren, aquarellen, boetseren, een cursus volgen of twee weken in een hangmat liggen? Zoekt u een vakantieadres speciaal voor kinderen of juist zonder? Wilt u kamperen, een vakantiehuisje (gîte) huren of verwend worden in een chambres d'hotes met logies ontbijt en heerlijke maaltijden? Wilt u op één locatie vertoeven of ook een ander pareltje bezoeken? Gastronomisch, al of niet vegetarisch, verwend worden? 

Het kan allemaal! Dus, selecteer hier beneden uw favoriete vakantiebeleving en wij vertellen u bij welke van de 9 parels u het beste terecht kunt.

Kamperen

Gastenkamers

Vakantiehuisjes

Verhuurtenten

Workshops

Wandelaars en fietsers

Gezinnen met kinderen

Gezinnen zonder kinderen

Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.