Kamperen is voor u de ideale vakantie, maar u houdt niet van het gesleep met tenten, potten en pannen, tafels en stoelen. In dat geval kunt u terecht bij de Parels die kant en klare tenten of caravans verhuren. Deze zijn altijd volledig ingericht, de ene wat luxer dan de ander en in alle prijscategorieën. Voor ieder wat wils.

La Cazette

Wij bieden op La Cazette vier ingerichte tenten te huur aan. Er zijn twee grote bungalowtenten voor maximaal 5 à 6 personen, een bungalowtent voor 4 personen en een tunneltent voor 4 personen. Voor alle tenten geldt dat ze volledig ingericht zijn met een keukentje met al het denkbare keukengerei. Er is een koelkast en verder het benodigde meubilair, zoals bedden met matrassen, dekbedden en kussens en natuurlijk een eettafel met stoelen voor de tent. Ze staan alle op mooie plekken met de nodige privacy.
De tenten zijn te huur in juli en augustus.

www.lacazette.com


Fans

We verhuren in het hoogseizoen twee grote en vorstelijke, katoenen tenten. Het lijken wel kleine ciricustenten, gemaakt voor het ultieme kampeer gevoel. Ze zijn 6 meter lang en 4 meter breed en zijn op het hoogste punt 3 meter hoog. Ze staan op de terrassen op het bovenveld van de grote camping. Eén op het terras onder de eikeboom (Terras Eik), de ander op het terras onder de pereboom (Terras Peer). We zetten de tenten op een ruimte planken vloer, laat de mollen hun gang maar gaan, u zult er in de tent geen last van hebben. De tenten hebben een stroomaansluiting en zijn volledig ingericht, met echte bedden, een tafel en stoelen. En er is een buitenkeuken met tweepitsgasstel en een elektrische koelbox. Rondom de tenten heeft u héél véél ruimte voor uzelf. Alles is aanwezig, zodat u niks zelf hoeft mee te nemen, behalve uw lakens en handdoeken. U deelt het camping sanitair met de overige kampeerders. Beide tenten zijn ingericht voor 4 personen, maar zonder kinderen met zijn tweetjes is het ook heerlijk.

www.camping-fans.com


Domaine la Libaudié


Op ons kampeerterrein verhuren wij een ruime caravan met een vast bed en een rondzithoek die tot bed versteld kan worden. De caravan is uitgerust met alle comfort zoals een 3 pits gas kooktoestel, een koelkastje met klein diepvriesvak, tuinstoelen, tafels, parasol, etc. Het bed is 2.00 bij 1.40 m. (beddengoed moet u zelf meenemen). 

www.libaudie.com

La Frayssinette

Wij hebben een paar eenvoudige twee persoons houten cabanes op idylische en vrij gelegen terrasjes in de vallei, voorzien van water, elektra, een buitendouche, bedden, tafel en stoelen.
Dit is een luxe manier van kamperen, geheel vrij en midden in de natuur, kokkerellen met je eigen kookgerei, met het gemak van een goed dak en een comfortabel bed.

www.natuurhuisje-frankrijk.nl/


Bij de 9 parels kunt u terecht voor lux kamperen met huurtenten varierend van een verhuur bungalowtent of een canadese wildernistest een lodgetent. lodging en glamping op zijn best. altijd op kleinschalige kampeerterreinen in zuid frankrijk langs een rivier riviertje of beek. 

Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.