Sommige vakantiegangers willen graag hun vakantie combineren met een inspirerende workshop en mensen ontmoeten met een gelijk gestemde interesse. Onderstaande adressen bieden workshops aan met een gastdocent op creatief gebied zoals beeldhouwen in speksteen, keramiek, schilderen, mozaïeken en vilten. Ook kunt u kiezen voor een koorproject, werken met stem of tangodansen. Op sommige adressen is het mogelijk de accommodatie voor een groep te reserveren en zelf een workshop te organiseren.

La Bouysse

We organiseren elk jaar voor volwassenen een aantal workshops begeleid door een gastdocent: cursus mindfulness, Franse opfriscursus, zangweken klassiek, zangweek volksmuziek, yoga, keramiek, beeldhouwen in speksteen, vilten en vegetarisch koken. (Zie onze website voor het cursusprogramma).
Verder kunnen gasten op eigen initiatief gebruik maken van het atelier waar klei, papier, wol, en schilder-en tekenspullen beschikbaar zijn. In de nabije omgeving kun je zwemmen in de rivier (te voet 15 min), kano's huren en paard rijden. Verder zijn er veel mooie kastelen, dorpjes en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

www.la-bouysse.com


La Frayssinette

Land-art, natuurkunst waarin je met natuur-materialen, in de natuur objecten en beelden creëert. Ieder jaar in de Creatieve ontwikkeling, in de ochtend krijg je uitleg, materiaal en begeleiding over verschillende manieren van abstract schilderen en ruimtelijke vormgeving, vervolgens kan je daat op je eigen tijd aan verder werken.
Argentijnse Tango workshops, voor al ervaren tangodansers in juli en augustus en op aanvraag in voor -en najaar, kunnen wij voor min. 3 paren tango beginners lessen verzorgen, met iedere ochtend een workshop.
Schilderen, expressief met heldere regenboog kleuren en intuïtief, bij de rotsen naast de watervallen.
Gasten op La Frayssinette wil ik graag inspireren tot deze speelse en niet resultaat gerichte manier van schilderen met water -of acryl verf.
mogelijk maart, april, mei, juni, september en oktober. Niet mogelijk in juli en augustus.

www.natuurhuisje-frankrijk.nl/


La Grande Combe

Wij hebben een unieke accommodatie voor workshops en groepsactiviteiten. Naast 11 beschikbare kamers, beschikken we over een ruime woon- en eetkamer voor 20 personen, een bibliotheek en een sfeervolle groepsruimte van 140 m2. De enige activiteit die we zelf organiseren is een kookworkshop Engeltjes op je tong. Verder komen groepen met hun eigen trainer en zijn wij bezig met de dagelijkse verzorging van de maaltijden en alles daar om heen.

www.la-grande-combe.com


een aantal 9 vakantieparels geven workshops in zuid frankrijk. u kunt bij ons terecht voor schildercursussen en boetseer lessen of batikken. Ook wordt er in de vakantie gezongen  en worden er koren gevormd. dansles en argentijnse tango cursussen midden in de natuur. ook zijn er vakantie adressen die zich toeleggen op de spiritiuele beleving en organiseren een yago cursus reiki lessen tai chi en massage sessies waar u ook met groepen terecht kunt met groepsaccommodatie.

Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.