De Aveyron is een wandel -en fietsparadijs bij uitstek. Bij alle Parels kunt u terecht voor een wandelvakantie of/en fietsvakantie. Elk huis heeft lange en korte routes uitgezet in de omgeving van het betreffende huis. Ook fietsers en mountain bikers kunnen hun hart ophalen. Het is weliswaar heuvelachtig, maar er zijn ook routes langs de rivieren, die zelfs voor de ongeoefende fietser prima te doen zijn.

Bent u een echte wandel -of fietsliefhebber en houdt u van avontuur dan vestigen we graag uw aandacht op ons gezamenlijk concept. 

Zeven Parels hebben in het zuiden van de Aveyron gezamenlijk een wandel -of fietstocht georganiseerd van het ene huis naar het volgende van maart t/m juni en in sept en okt. Op elk adres wordt u hartelijk ontvangen en elke avond kunt u aanschuiven voor een culinaire verrassing. De bagage wordt door ons vervoerd. 

Als u bij ieder huis 2 dagen boekt is het een leuk idee om wandelen en fietsen te combineren. De eerste dag maakt u een rondwandeling bij uw logeeradres; de volgende dag fietst u naar het volgende adres.

Als u interesse hebt ? Neemt u even een kijkje op onze websites:

Voor fietsers

www.tourdutarn.com


Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.