La Bouysse aan de rivier de Tarn is een eeuwenoude boerenhoeve verscholen tussen groene heuvels en bossen van de Vallée du Tarn De jarenlang slaperige ruïne werd verbouwd en met zorg hersteld tot een mooie sfeervolle herberg waar je gastvrij wordt ontvangen door Wilfried de Haan en Anne ter Maten.

Een heerlijk plek om op verhaal te komen, te genieten van de mooie omgeving, de ouderwetse stilte van het Franse heuvelland en de prachtige sterrenhemel. In de buurt vind je diverse oude kastelen met kleine dorpjes onaangeroerd door het toerisme. Wat verder weg interessante steden als Albi, Rodez en Millau met het beroemde viaduct. De kudde schapen die je hier nog kunt tegen komen op een wandeling, leveren de melk voor de Roquefortkaas. De grotten waar de kaas wordt gerijpt, zijn te bezichtigen met een rondleiding.De logeermogelijkheden:

Het huis heeft gastenkamers (van één tot vier persoons) met sanitair en aantal algemene ruimtes zoals een eetkamer, een bibliotheek, een atelier, dakterrras waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Er is een kampeerveldje voor 4 tenten (eigen tent of Bouyssetent). Een verblijf is half pension met een verrassende, kleurrijke overwegend vegetarische keuken.


La Bouysse
Wilfried de Haan en Anne ter Maten
La Bouysse
12480 St Izaire
Tel: 00 33 565 99 43 36
GPS: 43.984367,2.660523

www.la-bouysse.com


Wij bieden:

  • La Bouysse is een heerlijk plek om vakantie te vieren voor jong en oud, alleenstaand of samen. Het voor- en naseizoen is uitstekend geschikt voor rustzoekers, wandelaars en fietsers.
  • Op creatief gebied zijn er vele mogelijkheden om in het overdekte atelier aan de slag te gaan.
  • Elk jaar organiseren we een aantal cursussen: beeldhouwen, keramiek, vilt, zingen, Franse les, vegetarisch koken, yoga en mindfulness. Deze weken worden begeleid door een gastdocent.
  • Wilfried geeft graag op verzoek uitleg over de sterrenhemel en als je geluk hebt kun je een kijkje nemen door de telescoop.
  • In de rivier de Tarn kun je zomers heerlijk zwemmen (15 min lopen)Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.