">


Lopend over slingerpaadjes ontwaar je in een sprookjesbos ons huis met terrassen en een dansvloer .Door onze vallei stroomt een rivier met watervallen, waar je tussen rotspartijen kunt zwemmen en zonnen..30 jaar geleden vonden we in een overwoekerd bos een Hans en grietje huisje. Dit hebben we met veel plezier en creativiteit verbouwd tot een comfortabel woonhuis met een gemeenschappelijke woonkeuken en gastenkamers. Zonder daarmee de gezellige sfeer en verbinding met de natuur te verliezen door het kleurige en kunstzinnige terras met uitzicht over de heuvels. Naast ons huis staat een twee persoons gite met eigen terras, 150 meter verder, aan het eind van een pad staat het huurhuis Casa roca en beneden op een terras boven de rivier zijn twee kampeerplaatsen. Verspreid in de vallei staan, midden in de natuur, romantische huisjes met een eigen terras en uitzicht over de vallei . Dit zijn houten chaletjes, die wij in voor -en najaar verhuren vanaf 175,- euro per week. Ook is La Frayssinette als groepsaccommodatie tot 25 personen te huren. In de zomer organiseren wij op de met druivenranken begroeide dansvloer, tango workshops, waardoor in de meeste weken in juli en augustus onze hele accommodatie bezet is. In de herfstvakantie organiseren we zo nu en dan land-art, natuurkunst of schilderweken. 


Wij bieden:

 • Een gite en een ingericht vakantiehuis;
 • 5 houten chaletjes verspreid in de vallei;
 • Kampeerplaatsen bij het riviertje;
 • Een groepsruimte met woonkeuken;
 • Een kleurig terras voor ontmoeting
 • Een zwemrivier met rotspartijen en watervallen;
 • 30 verschillende kaarten voor uitstapjes in de omgeving;
 • Uitgebreide wandeltocht beschrijvingen;
 • Een kast vol spelletjes;
 • Een filmzaal met meer dan 700 speelfilms;
 • Een massage ruimte voor massage;
 • Een buitendansvloer met druivenranken.

Zelf zijn wij gepassioneerde tangodansers, kunstenares en muziekmaker. Mensen die hier een week een huisje huren of kamperen, wil ik graag inwijden in de kunst van expressief schilderen of beelden maken met natuur materiaal. Je kunt onze vallei ervaren als een speeltuin voor volwassenen en rustzoekers. Mede daarom en vanwege vele muurtjes en trapjes is La Frayssinette een plek voor mensen die zonder kinderen komen.

Frayssinette
Peggy & Vincent
Le Bousquet
12550 Plaisance
Tel: 00 33 565 99 74 21
GPS: 43.944428,2.538093

www.natuurhuisje-frankrijk.nlIn de Aveyron in Zuid Frankrijk ligt ons huis, La Frayssinette, in een vallei met een rivier met watervallen om te zonnen en zwemmen. Alles in en om La Frayssinette is zelf gebouwd en creatief en kunstzinnig gedecoreerd. In het voor en najaar hebben wij een kleinschalige camping voor ecologisch en kindvrij kamperen op een van de kampeerplaatsen bij de rivier. Ook kun je in voor en najaar een huisje of gite huren of in het grotere vakantie huis Casa-Roca verblijven. Verspreid in de vallei staan houten chaletjes of tuin huisjes te huur .Om de rust en stilte op het terrein te behouden, verhuren wij deze kleine gites of huisjes speciaal aan mensen die in voor en najaar zonder kinderen op vakantie komen. Ook is La Frayssinette goed als wandelaccommodatie en groepsaccommodatie tot 24 personen te gebruiken. La Frayssinette ligt aan een zij rivier van de vallee du Tarn, tussen Millau, Albi en Toulouse in. Dit heuvel en rivieren landschap heeft een prachtig natuur om te wandelen, met veel gemarkeerde wandelingen, beschreven wandeltochten en rondwandelingen om dorpjes. Op de Rivier de Tarn en de Dordou kun je kanoën en omdat dit een prachtig stil en rustig natuurgebied is kunnen mensen die van berg fietsen houden hier heerlijke fietstochten maken over de oneindige kleine weggetjes. In juli en augustus zijn hier tango weken en zijn alle kampeerplaatsen, alle vakantiehuisjes en de hele accommodatie gereserveerd voor tangodansers uit heel Europa, die hier Argentijnse tango komen dansen. In mei en herfst vakantieweken organiseren wij soms een cursus abstract schilderen natuurkunst of land-art weken. Kortom,in di,t in een natuurreservoir gelegen valleitje in Frankrijk hebben wij kleinschalig een paar huisjes en chaletjes te huur, in een rustig natuurschoon om op een comfortabeel manier ( glamping) toch helemaal vrij in de natuur te zijn

Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.