Fans (ook wel Fons of Les Fons) is een piepklein dorpje met drie huizen, waarvan onze eeuwenoude boerderij het grootste is.

Het ligt in een wijde, open vallei aan de oevers van de rivier de Aveyron, omgeven door grazige velden en bosrijke heuvels, en is getooid met enorme eikenbomen die schaduw geven tot aan de oevers van de lui voorbij stromende rivier. Er heersen stilte en rust, het is er mooi en vriendelijk, in de zomer fluit er de wielewaal, kortom het is er een "petit coin du paradis", een klein stukje van het paradijs. Wij beschikken hier over een landgoed van zo'n 22 hectare eigen terrein, met weiden, bossen en beken, valleitjes, uitzichten en heuvelruggen, en ongeveer 300 meter rivieroever. De rivier is 2 à 3 meter diep, en heerlijk om in te zwemmen.

Op ons terrein, op ruime afstand van het huis, bevindt zich onze camping, een aire naturelle. Er is in totaal plek voor 30 tenten. De camping draait op volle toeren in juli en augustus, maar we zijn open van mei tot en met september. In de zomer bestaat meestal meer dan de helft van de campinggasten uit kinderen.

Wij bieden:

  • in juli en augustus: verhuur van twee vorstelijke, ingerichte katoenen tenten;
  • in de zomermaanden: terrasje met espresso en cappuccino, elke dag vers brood van de bakker, twee keer in de week warme maaltijden, twee keer in de week frietjes, soms rijdende bar aan het water;
  • steigertje in de rivier;
  • het gehele jaar door: verhuur van een appartement in onze boerderij.

Fans
Pieter en Marcelline Quartero
12390 Rignac
Tel: 00 33 565 64 49 56
GPS: 44.381833,2.299008

www.camping-fans.com


Bestel ons boek


Nieuwsbrief

Klik hier voor Nieuwsbrief


Vertel 't een vriend

Franse Valleientocht

Op Facebook
Heeft u Google Earth geinstalleerd?

Klik dan hier.
        
Wij zijn sponsor van Stichting Tamsarya en 

straatkinderen van Kathmandu

Copyright © 2012. All Rights Reserved.